Welkom op mijn pagina. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Heidi Geubels en een trotse moeder van 5 prachtige dochters. Hier verkoop ik producten van FM (Frederico Mahora). Producten met een hoge kwaliteit, zo niet de hoogste, worden aangeboden voor hele aantrekkelijke prijzen. 

FM is bekend van o.a. zijn parfums. FM bestaat sinds 2004 en is sinds 2007 in Nederland en België te verkrijgen. In 2004 verkocht FM alleen nog parfums, toen waren het er nog een stuk minder dan nu. Bijna alle parfums van bekende merken zijn verkrijgbaar, komen uit dezelfde fabriek met dezelfde geurconcentraten, alleen ander flesje zonder duur merk/logo. Tegenwoordig is FM ook bekend door de hoge kwaliteit make-up producten, verzorgingsproducten, schoonmaakproducten en voedingssupplementen. 

De meest populaire producten zijn te bestellen in mijn webshop, mocht je graag andere producten willen bestellen stuur dan even een berichtje via de knop contact. Onderaan deze pagina vindt je een link naar de catalogus van FM.

Ook verzorg ik party's aan huis, zodat je alles zelf kunt testen en ook ruiken. Mocht je interesse hebben dan hoor ik het graag en kom ik gezellig een bezoekje brengen.